Ta dig ur skuldfällan
Stöd och rådgivning

Ta dig ur skuldfällan

Om du har haft ett missbruk eller annan svårighet, så är det vanligt att också få ekonomiska problem. Nu arbetar du på att ta dig tillbaka in i samhället. Det är en lång väg att gå, men steg för steg kan du ta dig vidare. Ett sätt att snabbt få pengar för att kunna betala räkningarna är genom att sälja guld och diamanter.

Sälj ditt guld och betala räkningarna

Det är många som hamnar snett i samhället. Det kan handla om missbruk, anorexia, spelmissbruk, depression eller att du överkonsumerar för att du inte orkar med livet. När vi mår dåligt fattar vi ofta beslut som får långtgående konsekvenser. Du försöker ta dig tillbaka in i samhället, vill kunna betala dina räkningar, ta hand om dina barn och arbeta. Med rätt stöd och genom att ta små kliv, dag efter dag, så kommer du att lyckas. Men räkningarna behöver betalas. Du behöver ta dig ur en rejäl skuldfälla. Då kan det vara smart att sälja guld och diamanter för att snabbt få pengar på kontot. De flesta av oss har värdesaker som bara ligger. I skåp, lådor, kassaskrin, värdeskåp och i badrumsskåpet. Leta runt i din bostad och se efter vad du har. Har du en guldkedja som du fick när du var liten, men som du aldrig använder och du har ingen relation till givaren? Eller manschettknappar som du fick av en gammal flickvän? Smycken som du har köpt, men som inte har något affektionsvärde? Naturligtvis ska du inte sälja släktklenoder, men andra föremål i guld och diamant. Vänd dig till Diamantbrev för att sälja guld och diamanter på ett mycket säkert, smidigt och enkelt sätt. Du beställer ett försäkrat brev online. Brevet kommer hem till dig och du lägger i dina värdesaker. Sedan skickar du tillbaka det och inom 24 timmar har du dina pengar på bankkontot. Kolla också deras omdöme på Trustpilot. Diamantbrev har över 10 000 nöjda kunder.

Ur skuldfällan

Om du har levt med ett missbruk eller något annat problem under en längre tid, så är det en stor risk att du sitter fast i en rejäl skuldfälla. Dessvärre inte för att du har köpt en fin lägenhet i Stockholm som ökar i värde, utan det handlar om kreditlån med hög ränta. Använd dina pengar som du fått för ditt guld och dina eventuella diamanter för att först och främst betala dina räkningar. Det är viktigt att undvika att hamna hos Kronofogden. Sedan bör du satsa på att betala av dina små lån. Naturligtvis ska du inte ta några fler lån, utan helt och hållet leva inom dina ekonomiska ramar. Börja med det absolut minsta lånet. Kanske ett SMS-lån på 1000 kronor, eller ett sofflån på 5000 kronor. Betala av det. Sedan tar du nästa kreditlån. Arbetar dig uppåt, lån för lån, så kommer du en dag att bli skuldfri. Du kan också gå till din kommun för att få rådgivning eller vänta dig till kloka människor som kan ge dig goda råd och stöd i din situation.